Anti-Aging behandelingen

Anti-aging behandelingen

Bij (voortijdige) huidveroudering of als de eerste rimpeltjes zich aandienen kunnen anti-aging behandelingen de huid weer activeren om extra collageen en elastine aan te maken. Anti-aging behandelingen zijn er om je huid meer stevigheid te geven, een egalere en fijnere huidstructuur te verkrijgen en (fijne) lijntjes te verminderen. Anti-aging behandelingen kan je in kuurvorm ondergaan, als regelmatig onderhoud of als afwisseling van je reguliere onderhouds-behandelingen. Geheel afgestemd op de behoefte van je huid. Anti-aging is een proces, en kan niet in één behandeling worden bereikt. Ook thuisverzorging met krachtige ingrediënten is hierbij noodzakelijk om tot een goed resultaat te komen.

Afhankelijk van de wensen wordt er met een kuur van 3-6 behandelingen een kick-start aan de huid gegeven. Vervolgens is het aan te bevelen om de huid met een onderhoudsschema te behandelen om de huid te blijven stimuleren.

De behandelingen die voor anti-aging kunnen worden ingezet zijn:

pHformula Skin resurfacing A.G.E.
pHformula Rimpelroller treatment
pHformula TCA Touch peeling

Dermalogica Biosurface peeling
Dermalogica ION Active prower treatment

Microdermabrasie inclusief Low Level Laser met hyaluronzuur

Bindweefselmassage

pHformula skin resurfacing

– A.G.E.
Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering zoals photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid en oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes.

De pHformula A.G.E. solutions zijn speciaal geformuleerd als een geavanceerde anti-ageing skin resurfacing behandeling om tekenen van huidveroudering te corrigeren.

– Rimpelroller treatment
Een behandeling waarbij met een rimpelroller kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Hierin worden werkstoffen aangebracht die de huid stimuleren om collageen aan te maken. Bij deze behandeling wordt er speciaal aandacht besteed voor specifieke probleemgebieden zoals het delicate ooggebied of de zogenaamde barcode rond de mond. De M.E.S.O. glow solution is door de natuurlijke stimulatie van collageen de remedie voor deze probleemgebieden.
De combinatie van specifieke zuren, retinol, Vitamine C, cyto-stim, THPE en peptiden zorgen voor een wonderbaarlijke behandeling met direct zichtbaar resultaat. De huid is gehydrateerd, stralend en jeugdig.

– TCA peeling

De pHformula TCA TOUCH solution is speciaal geformuleerd als geavanceerde anti-ageing resurfacing behandeling om op een gecontroleerde wijze typische tekenen van photo-ageing te verminderen.

Geschikt voor het behandelen van recente littekens, anti-ageing, glycation, hyperpigmentatie en pigmentschommelingen.

– Zorgt direct voor een liftend effect
– Stimuleert intensief de celvernieuwing
– Verhelderende eigenschappen door de unieke combinatie van Arbutin en Magnesium
– Geen aanhoudende roodheid na de behandeling
– Geschikt voor alle huidtypen
– Minimale downtime

Dermalogica Biosurface peeling2

Dermalogica’ss nieuwste innovatie op het gebied van professionele exfoliatie. Deze peeling biedt huidverbetering op het hoogste niveau, en onderscheidt zich van traditionele chemische peelings doordat de huid niet onnodig wordt beschadigd. Hierdoor is geen hersteltijd nodig! De belangrijkste voordelen van deze peeling zijn:

– Bestrijdt tekenen van huidveroudering zoals rimpels en fijne lijntjes
– Vermindert pigmentatie en verheldert de huid
– Behandelt onzuiverheden en vermindert littekens van acne
– Stimuleert de collageenproductie

Idealiter wordt een kuur gevolgd van 3 tot 6 behandelingen

Dermalogica ionactive power treatment

Het IonActive System is een 45 minuten durende treatment, waarin geavanceerde ingrediënten worden gecombineerd met de kracht van aanraking en personalisatie. De treatment maakt het mogelijk om huidverbetering op het hoogste niveau te bieden, doordat de behandeling volledig is aan te passen aan de persoonlijke huidbehoefte.

IONACTIVES

Het IonActive System bestaat uit vier IonActives. IonActives zijn in water oplosbare en elektrisch geladen ingredientenformules, die eventueel in combinatie met apparatuur diep in de huid kunnen worden gesluisd. Alle vier de IonActives bevatten hoge concentraties krachtige, actieve ingredienten, waarvan minimaal een ingekapseld ingredient. Daarnaast is iedere IonActive geformuleerd om een specifieke huidzorg aan te pakken:
– Retinol 1% IonActive verstevigt de huid en vermindert tekenen van huidveroudering.
– Oligopeptide IonActive verheldert de huid en gaat hyperpigmentatie tegen.
– Niacinamide IonActive vermindert en voorkomt onzuiverheden.
– Hyaluronzuur IonActive hydrateert de gedehydrateerde en/of gevoelige huid.

GELLOIDS
Naast de vier IonActives bevat het IonActive System twee Gelloids: een Exothermische en Endothermische. Gelloids kunnen worden omschreven als kruising tussen een masker en een massagecreme. Ze worden namelijk in een laag over een IonActive aangebracht om vervolgens ingemasseerd te worden en als seal laag op de huid te blijven liggen. De Exothermische Gelloid zorgt daarbij voor een verwarmende werking op de huid, terwijl de Endothermische Gelloid een verkoelend effect heeft.

HOE WERKT HET?
Na grondige reiniging van het gelaat zal, afhankelijk van de huidconditie, gekozen worden voor eenn van de vier IonActives. Nadat de IonActive op de huid is aangebracht, kan een huidexpert gebruikmaken van apparatuur om deze in te sluizen. De IonActive zal vervolgens ingemasseerd worden door middel van de exclusieve IonActive massagetechniek. Hierna wordt een van de twee Gelloids in een laag over de IonActive aangebracht en volgt een actieve fase. In deze fase kunnen stimulerende middelen zoals apparatuur, massage of warme/koude stenen worden ingezet. De actieve fase wordt gevolgd door een rustfase, waarin de Gelloid als een seal laag op de huid blijft liggen, zodat de werkzame ingredienten optimaal in de huid kunnen doordringen. Iedere IonActive kan gecombineerd worden met de verwarmende of verkoelende Gelloid, waardoor talrijke treatmentopties ontstaan!

Uitsluitend voor Experts
Het IonActive System maakt deel uit van Dermalogica’s Professional Expert Strength productlijn. Dit productsysteem mag dus uitsluitend gebruikt worden door Experts zoals Skinfactor (huidexperts die het hoogste opleidingsniveau binnen Dermalogica hebben bereikt).

Microdermabrasie inclusief Low Level Laser met hyaluronzuur

een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging. In te zetten bij een doffe huid, littekens, een huid met slechte doorbloeding of zeer vochtarme huid.Microdermabrasie
Een microdermabrasie behandeling is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen waardoor de celdeling wordt geactiveerd. Er worden kristalletjes op de huid gespoten en weer weggezogen. Dit zorgt ervoor dat een aantal laagjes dode huidcellen worden gepeeld. De huid wordt hierdoor mooier, gladder en zachter. En oppervlakkige onregelmatigheden worden zichtbaar verbeterd.
Tijdens de tweede stap met de Low Level Laser worden de motortjes van de cellen geactiveerd (de mitochondrien), wordt de doorbloeding gestimuleerd en vult het hyaluronzuur de kleine huidoneffenheden op.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een intensieve massage op de bindweefsellaag om de algehele huidconditie te verbeteren. Het stimuleert de doorbloeding waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. Tevens bevordert het de aanmaak van collageen en elastine. Afvalstoffen worden afgevoerd. Je huid zal hierdoor gaan stralen

Bindweefselmassage is los te boeken in een 30 min. treatment, of kan onderdeel zijn van een complete behandeling.