Reinigende en/of voedende behandeling

DermalogicaLOGO_8402_lg

Deze behandeling is de klassieke behandeling, waarbij de huid wordt geanalyseerd, licht gepeeld, ontdaan van onzuiverheden als mee-eters en milia (gerstekorrels) en vervolgens wordt gehydrateerd en gevoed. Het is nooit een standaard behandeling, maar het geeft je alles wat je huid op dat moment nodig heeft aan intensieve verzorging.

De behandeling wordt volledig afgestemd op je huid en er wordt met de producten van Dermalogica en pHformula gewerkt.

Deze behandeling is er in een 30 min en een 60 min versie.

Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. Dermalogica besteedt haar tijd aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Dermalogica kiest voor ingredienten waarvan bewezen is dat ze werken.

Het kennen van je huid is de eerste vereiste voor een gezonde huid. De eerste stap daartoe moet een bezoek zijn aan een professionele huidexpert en het ondergaan van een Face Mapping. Een Face Mapping huidanalyse is een unieke methode om jouw huid, zone voor zone in kaart te brengen. Aan de hand van deze analyse kan precies in kaart worden gebracht welke verzorging het meest geschikt is voor jouw huid en hoe je huidverbetering kunt bewerkstelligen.

Thuisverzorging
Dermalogica heeft een zeer uitgebreide lijn aan thuisverzorgingsproducten. Deze producten bevatten hoge concentraties werkstoffen waarvan de werking bewezen is, en welke niet schadelijk of agressief voor de huid zijn. Dermalogica’s kracht ligt juist bij het kalmeren en verzorgen van de huid die (zeer) gevoelig reageert. In de praktijk kan ik je adviseren over de producten die geschikt zijn voor jouw huid. De producten zijn tevens in de praktijk aan te schaffen. Weet je al wat je nodig hebt, dan kan je ze via de Dermalogica webshop bestellen, en worden ze bij je thuisbezorgd.

wholeline_group_klein__300