Dermalogica

DermalogicaLOGO_8402_lg

Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. Dermalogica besteedt haar tijd aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingredienten als minerale olien, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen, omdat die stoffen slecht zijn voor de huid. Dermalogica kiest voor ingredienten waarvan bewezen is dat ze werken.

Het kennen van je huid is de eerste vereiste voor een gezonde huid. De eerste stap daartoe moet een bezoek zijn aan een professionele huidexpert en het ondergaan van een Face Mapping. Een Face Mapping huidanalyse is een unieke methode om jouw huid, zone voor zone in kaart te brengen. Aan de hand van deze analyse kan precies in kaart worden gebracht welke verzorging het meest geschikt is voor jouw huid en hoe je huidverbetering kunt bewerkstelligen.

Dermalogica expert

persoonlijke aanpak
Dermalogica’s huidexperts bieden niet steeds dezelfde menukaart aan, maar onderscheiden zich door hun persoonlijke benadering. Zo wordt een behandeling en/of productadvies altijd afgestemd op je huidbehoefte, die wordt bepaald aan de hand van een Face MappingĀ® huidanalyse.

kennis
Het kennisniveau van Dermalogica’s huidexperts ligt zeer hoog. Dermalogica is ontstaan uit educatie, en kennis staat daarom ook hoog in het vaandel. De trainingen die Dermalogica’s huidexperts volgen, zijn ontwikkeld door het IDI (International Dermal Institute) en behoren tot het hoogste niveau in de branche.

experts
Iedere huidexpert die met Dermalogica werkt, doorloopt het Expert programma. Dit opleidingsprogramma kent drie niveaus: Certified, Specialist en Expert. De Expert status is het hoogste niveau, dat wordt bereikt door het succesvol afronden van een groot aantal intensieve trainingen. Wanneer je een behandeling boekt bij een Expert, dan ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit adviezen en behandelingen.

professionele producten
Dermalogica’ss huidexperts werken in de cabine met professionele producten. Deze producten mogen alleen gebruikt worden door gecertificeerde huidexperts, omdat ze zeer geavanceerd zijn en hogere concentraties werkzame stoffen bevatten dan retail producten voor thuisgebruik.

Thuisverzorging
Dermalogica heeft een zeer uitgebreide lijn aan thuisverzorgingsproducten. Deze producten bevatten hoge concentraties werkstoffen waarvan de werking bewezen is, en welke niet schadelijk of agressief voor de huid zijn. Dermalogica’s kracht ligt juist bij het kalmeren en verzorgen van de huid die (zeer) gevoelig reageert. In de praktijk kan ik je adviseren over de producten die geschikt zijn voor jouw huid. De producten zijn tevens in de praktijk aan te schaffen. Weet je al wat je nodig hebt, dan kan je ze via de Dermalogica webshop bestellen, en worden ze bij je thuisbezorgd.

wholeline_group_klein__300