Huidverbetering/Peelings

Ik werk met de producten van Dermalogica en pHformula. Beide merken zijn huidverbeterend, bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten en zijn niet op dieren getest.  Ook de thuisverzorging van beide merken is bij Skinfactor te koop. Het gebruiken van aanvullende thuisverzorging vergroot en verlengd het effect van de behandeling, en is bij sommige behandelingen noodzakelijk.

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van acne, rosacea, littekens en anti-aging. Ook het verfrissen van de huid of het verminderen van de gevoeligheid van een huid behoort tot mijn specialisme.

Hieronder een beschrijving van de diverse behandelingen:

Dermalogica ProSkin Expert active

Ik ben opgeleid tot Dermalogica Expert. Iedere huidexpert die met Dermalogica werkt, doorloopt het Expert programma. De Expert status is het hoogste niveau, dat wordt bereikt door het succesvol afronden van een groot aantal intensieve trainingen. Dermalogica’s huidexperts bieden niet steeds dezelfde menukaart aan, maar onderscheiden zich door hun persoonlijke benadering. Zo wordt een behandeling en/of productadvies altijd afgestemd op je huidbehoefte, die wordt bepaald aan de hand van een Face Mapping® huidanalyse.

Wanneer je een behandeling boekt bij een Expert, dan ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit adviezen en behandelingen.

pHformula skin resurfacings

Aan deze behandeling gaat altijd een intakegesprek vooraf. De PH formula resurfacings worden alleen in combinatie met voor- en nabehandelingsproducten aangeboden, voor een veilig en effectief resultaat. Het voorbehandelingsproduct komt in de vorm van een voorbereidend serum. Het serum bereidt de huid voor met vergelijkbare ingredienten om zo een reactie op de peel te minimaliseren. Dit serum dient 2 weken voor de eerste peel gebruikt te worden. De nabehandelingsproducten bestaan uit een recovery serum dat de eventuele symptomen van de peel behandelt zoals een tijdelijke roodheid, lichte vervelling en een strak gevoel. Daarnaast is er ook een milde reiniging en een zonbescherming met een SPF30 die dagelijks gebruikt moet worden. Afhankelijk van de gewenste verbetering en de intensiteit van de aandoening zijn er 2 tot 4 behandelingen nodig.

pHformula Face3A.C.N.E.
De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te genezen.

Het is ontwikkeld om de 4 factoren die acne triggeren op te heffen:
Verhoogde talgproductie
Verhoorning
Aanwezigheid van de acne-bacterie
Ontstekingen

C.R. (voor de chronisch rode huid en rosacea)
Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid, chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule om roodheid en ontstekingen te verminderen.

A.G.E. (anti-aging behandelingen)
Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering zoals photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid en oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes.

De pHformula A.G.E. solutions zijn speciaal geformuleerd als een geavanceerde anti-ageing skin resurfacing behandeling om tekenen van huidveroudering te corrigeren.

Microdermabrasie inclusief Low Level Laser met hyaluronzuur

Een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging. In te zetten bij een doffe huid, littekens, een huid met slechte doorbloeding of zeer vochtarme huid.Microdermabrasie
Een microdermabrasie behandeling is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen waardoor de celdeling wordt geactiveerd. Er worden kristalletjes op de huid gespoten en weer weggezogen. Dit zorgt ervoor dat een aantal laagjes dode huidcellen worden gepeeld. De huid wordt hierdoor mooier, gladder en zachter. En oppervlakkige onregelmatigheden worden zichtbaar verbeterd.
Tijdens de tweede stap met de Low Level Laser worden de motortjes van de cellen geactiveerd (de mytochondrien), wordt de doorbloeding gestimuleerd en vult het hyaluronzuur de kleine huidoneffenheden op.

Kruidenpeeling

Biopeeling green peel fruitzuurpeeling TCA

De unieke biologische peeling is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planten ingrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken. De kruidenpeeling / Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.
De kruidenpeeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden.

Rimpelroller treatment

Een behandeling waarbij met een rimpelroller kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Hierin worden werkstoffen aangebracht die de huid stimuleren om collageen aan te maken. Bij deze behandeling wordt er speciaal aandacht besteed voor specifieke probleemgebieden zoals het delicate ooggebied of de zogenaamde barcode rond de mond. De M.E.S.O. glow solution is door de natuurlijke stimulatie van collageen de remedie voor deze probleemgebieden.
De combinatie van specifieke zuren, retinol, Vitamine C, cyto-stim, THPE en peptiden zorgen voor een wonderbaarlijke behandeling met direct zichtbaar resultaat. De huid is gehydrateerd, stralend en jeugdig.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een intensieve massage op de bindweefsellaag om de algehele huidconditie te verbeteren. Het stimuleert de doorbloeding waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. Tevens bevordert het de aanmaak van collageen en elastine. Afvalstoffen worden afgevoerd. Je huid zal hierdoor gaan stralen

Bindweefselmassage is los te boeken in een 30 min. treatment, of kan onderdeel zijn van een complete behandeling.