Huidverbetering

Huidverbeterende behandelingen

Een huidverbeterende behandeling is de uitkomst als je last hebt van acne, rosacea, couperose of (hyper)pigmentatie. Maar ook als je je huid een keer een extra boost of reiniging wilt geven. Deze krachtige behandelingen kunnen in kuurvorm worden gevolgd waarbij je meerdere behandelingen (3-6) met een tussenpauze van 1-3 weken doet. Het gebruiken van aanvullende thuisverzorging vergroot en verlengd het effect van de behandeling, en is bij sommige behandelingen noodzakelijk.

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we welke behandeling voor jouw huidprobleem het meest geschikt is.

De behandelingen die geschikt zijn voor specifieke huidproblemen zijn:

Dermalogica Biosurface peeling
Dermalogica ION Active prower treatment
pHformula Skin resurfacings
Microdermabrasie inclusief Low Level Laser met hyaluronzuur
Neoderma Biopeeling

Dermalogica Biosurface peeling2

Dermalogica’s nieuwste innovatie op het gebied van professionele exfoliatie. Deze peeling biedt huidverbetering op het hoogste niveau, en onderscheidt zich van traditionele chemische peelings doordat de huid niet onnodig wordt beschadigd. Hierdoor is geen hersteltijd nodig! De belangrijkste voordelen van deze peeling zijn:

– Bestrijdt tekenen van huidveroudering zoals rimpels en fijne lijntjes
– Vermindert pigmentatie en verheldert de huid
– Behandelt onzuiverheden en vermindert littekens van acne
– Stimuleert de collageenproductie

Idealiter wordt een kuur gevolgd van 3 tot 6 behandelingen met tussenpozen van 2-3 weken.

Dermalogica ionactive power treatment

Het IonActive System is een 45 minuten durende treatment, waarin geavanceerde ingrediënten worden gecombineerd met de kracht van aanraking en personalisatie. De treatment maakt het mogelijk om huidverbetering op het hoogste niveau te bieden, doordat de behandeling volledig is aan te passen aan de persoonlijke huidbehoefte.

IONACTIVES

Het IonActive System bestaat uit vier IonActives. IonActives zijn in water oplosbare en elektrisch geladen ingredientenformules, die eventueel in combinatie met apparatuur diep in de huid kunnen worden gesluisd. Alle vier de IonActives bevatten hoge concentraties krachtige, actieve ingredienten, waarvan minimaal een ingekapseld ingredient. Daarnaast is iedere IonActive geformuleerd om een specifieke huidzorg aan te pakken:
– Retinol 1% IonActive verstevigt de huid en vermindert tekenen van huidveroudering.
– Oligopeptide IonActive verheldert de huid en gaat hyperpigmentatie tegen.
– Niacinamide IonActive vermindert en voorkomt onzuiverheden.
– Hyaluronzuur IonActive hydrateert de gedehydrateerde en/of gevoelige huid.

GELLOIDS
Naast de vier IonActives bevat het IonActive System twee Gelloids: een Exothermische en Endothermische. Gelloids kunnen worden omschreven als kruising tussen een masker en een massagecreme. Ze worden namelijk in een laag over een IonActive aangebracht om vervolgens ingemasseerd te worden en als seal laag op de huid te blijven liggen. De Exothermische Gelloid zorgt daarbij voor een verwarmende werking op de huid, terwijl de Endothermische Gelloid een verkoelend effect heeft.

HOE WERKT HET?
Na grondige reiniging van het gelaat zal, afhankelijk van de huidconditie, gekozen worden voor een van de vier IonActives. Nadat de IonActive op de huid is aangebracht, kan een huidexpert gebruikmaken van apparatuur om deze in te sluizen. De IonActive zal vervolgens ingemasseerd worden door middel van de exclusieve IonActive massagetechniek. Hierna wordt een van de twee Gelloids in een laag over de IonActive aangebracht en volgt een actieve fase. In deze fase kunnen stimulerende middelen zoals apparatuur, massage of warme/koude stenen worden ingezet. De actieve fase wordt gevolgd door een rustfase, waarin de Gelloid als een seal laag op de huid blijft liggen, zodat de werkzame ingredienten optimaal in de huid kunnen doordringen. Iedere IonActive kan gecombineerd worden met de verwarmende of verkoelende Gelloid, waardoor talrijke treatmentopties ontstaan!

Uitsluitend voor Experts
Het IonActive System maakt deel uit van Dermalogica’s Professional Expert Strength productlijn. Dit productsysteem mag dus uitsluitend gebruikt worden door Experts zoals Skinfactor (huidexperts die het hoogste opleidingsniveau binnen Dermalogica hebben bereikt).

PH Formula skin resurfacings

Aan deze behandeling gaat altijd een uitgebreid intakegesprek vooraf. De PH formula resurfacings worden alleen in combinatie met voor- en nabehandelingsproducten aangeboden, voor een veilig en effectief resultaat. Het voorbehandelingsproduct komt in de vorm van een voorbereidend serum. Het serum bereidt de huid voor met vergelijkbare ingredienten om zo een reactie op de peel te minimaliseren. Dit serum dient 2 weken voor de eerste peel gebruikt te worden. De nabehandelingsproducten bestaan uit een recovery serum dat de eventuele symptomen van de peel behandelt zoals een tijdelijke roodheid, lichte vervelling en een strak gevoel. Daarnaast is er ook een milde reiniging en een zonbescherming met een SPF30 die dagelijks gebruikt moet worden. Afhankelijk van de gewenste verbetering en de intensiteit van de aandoening zijn er 2 tot 4 behandelingen nodig.

pHformula Face3A.C.N.E.
De unieke combinatie van actieve werkstoffen in de pHformula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symptomen van acne zoals comedonen, onderhuidse ontstekingen en puistjes te genezen.

Het is ontwikkeld om de 4 factoren die acne triggeren op te heffen:
Verhoogde talgproductie
Verhoorning
Aanwezigheid van de acne-bacterie
Ontstekingen

C.R. (voor de chronisch rode huid en rosacea)
Een actieve en effectieve samenstelling voor een compleet herstel van de huid, chronische roodheid en rosacea. Specifiek geformuleerd op basis van een antibacteriële formule om roodheid en ontstekingen te verminderen.

M.E.L.A. (voor de huid met hyperpigmentatie)
De unieke pHformula powerclay formule welke verwerkt is in de M.E.L.A. resurfacing behandelingen is een krachtige behandeling tegen hyperpigmentatie. De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen. Het vernietigt op een effectieve wijze de activiteit van het tyrosinase-enzym terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld waardoor de natuurlijke afstoot van pigmentcellen wordt bevordert. Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten geboekt zonder enige risico.

A.G.E. (anti-aging behandelingen)
Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering zoals photo-ageing, pigmentveranderingen, een doffe en matte huid en oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes.

De pHformula A.G.E. solutions zijn speciaal geformuleerd als een geavanceerde anti-ageing skin resurfacing behandeling om tekenen van huidveroudering te corrigeren.

Microdermabrasie inclusief Low Level Laser met hyaluronzuur

Een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging. In te zetten bij een doffe huid, littekens, een huid met slechte doorbloeding of zeer vochtarme huid.Microdermabrasie
Een microdermabrasie behandeling is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen waardoor de celdeling wordt geactiveerd. Er worden kristalletjes op de huid gespoten en weer weggezogen. Dit zorgt ervoor dat een aantal laagjes dode huidcellen worden gepeeld. De huid wordt hierdoor mooier, gladder en zachter. En oppervlakkige onregelmatigheden worden zichtbaar verbeterd.
Tijdens de tweede stap met de Low Level Laser worden de motortjes van de cellen geactiveerd (de mytochondrien), wordt de doorbloeding gestimuleerd en vult het hyaluronzuur de kleine huidoneffenheden op.

Neoderma Biopeeling

Biopeeling green peel fruitzuurpeeling TCA

De unieke biologische peeling van Neoderma is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningredienten en essentiele olieen. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken. De Neoderma Chinese kruidenpeeling / Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.
De Neoderma Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.