Huidverzorging

Huidverzorgende behandelingen

Bij Skinfactor maak ik onderscheid in huidverzorgende en huidverbeterende/anti-aging behandelingen. De huidverzorgende behandelingen zijn het regelmatige onderhoud aan je huid. Je huid wordt goed gereinigd (mee-eters en gerstekorrels worden verwijderd), en de behandeling wordt verder aangepast aan de behoefte van je huid. Zodat je huid er weer fris en stralend uitziet.

Bij deze behandelingen hoef je geen rekening te houden met de zon, en hoef je geen specifieke producten te gebruiken ter voorbereiding van de behandeling. Ook zal je van deze behandelingen nooit gaan vervellen.

Huiverzorgende behandelingen worden uitgevoerd met de producten van Dermalogica of PH formula. De volgende behandelingen vallen onder deze categorie.

Dermalogica treatment
Een op maat gemaakte behandeling met de krachtige producten van Dermalogica
pHformula I.N.S.T.A.N.T lift
Een liftende en egaliserende behandeling om de poriën te verfijnen
pHformula V.I.T.A. C
Beauty boost behandeling met maximale concentraties vitamine C
Junior Treatment
t/m 18 jaar bij beginnende acne

Heb je last van ernstiger Acne, Rosacea, Couperose, (hyper)pigmentatie of wil je anti-aging, kijk dan bij de huidverbeterende of anti-aging behandelingen naar de mogelijkheden.

COSMETICA vs (PHARMA) COSMECEUTICALS

Vroeger bestond alleen de schoonheidsspecialist, die gebruik maakte van cosmetica. Cosmetica hebben als doel de huid te reinigen, verfraaien, beschermen of in goede conditie te houden. Met de komst van krachtiger producten, de cosmeceuticals, gaan ook de behandelingen een stapje verder en zijn we gaan spreken van huidverbetering die wordt uitgevoerd door een huidtherapeut, huidspecialist of huidexpert. Cosmeceuticals: beinvloeden en verbeteren de huid. Dit gebeurt door de structuur of functie van de huid in positieve zin te beinvloeden. Ze gaan dus een stapje verder dan cosmetica. Pharma cosmeceuticals gaan nog een stap verder en combineren de nieuwste generatie cosmeceuticals met medische ingredienten.