Over Skinfactor

Over Skinfactor

Skinfactor is een medisch-cosmetische praktijk gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen op het gebied van Acne, (acne)Littekens, Anti-aging, Rosacea, Pigmentvlekken (hyperpigmentatie), en de extreem gevoelige huid.

Wil jij de beste versie van je huid? Mijn streven is om de huid weer gezond te maken, de celvernieuwing te stimuleren en weerstand van de huid te vergroten. Ik ben voorstander van zo natuurlijk mogelijk maar ook zo krachtig mogelijk werken. Ik streef ernaar om behandelingen aan te bieden die de huid verbeteren, en die zo min mogelijk hinderlijke bijwerkingen (zoals extreme vervelling) geven. Hierdoor kan het dagelijks leven zonder problemen worden voortgezet, en hoeft u er niet voor thuis te blijven.

Omdat iedere huid anders is, is geen behandeltraject hetzelfde. Ik beloof geen gouden bergen, omdat ieder huid weer anders kan reageren, en het resultaat van vele factoren afhankelijk is. Om tot een goed resultaat te komen gaan we een samenwerking aan, waarin ik mij in de behandelingen maximaal inzet en focus op het te behalen resultaat, en u door middel van de juiste thuisverzorging het resultaat van de behandelingen vergroot en verlengd, en nadelige effecten als roodheid en vervelling tot een minimum beperkt worden. Op deze wijze kunnen er zeer goede resultaten behaald worden.

Skinfactor is gevestigd in fitnesscentrum Sport-Natural bij de eindhalte van de Noord-Zuid lijn in Amsterdam-Noord.

8

Over Hester

Na een studie Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit heb ik ruim 15 jaar gewerkt als manager in de ICT en Telecom. In 2008 ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen met een winkel in producten voor mensen met een gevoelige en reactieve huid. Deze winkel is uitgegroeid tot een behandelcentrum. In 2013 heb ik Skinfactor opgericht en ben ik vooral zelf weer gaan behandelen. Ik verdiep mij jaarlijks door middel van trainingen en het bezoeken van lezingen en congressen in de werking van de huid en de nieuwste technologie├źn om deze te behandelen.

Mijn specialismen zijn de ontstekingsgerelateerde aandoeningen (Acne, Rosacea, Eczeem, Gevoelige huid) en Anti-Aging.