Skinfactor is een medisch-cosmetische praktijk gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen op het gebied van Acne, (acne)Littekens, Anti-aging, Rosacea, Pigmentvlekken (hyperpigmentatie), en de extreem gevoelige huid. Acne behandelingen kunnen vergoed worden door je aanvullende zorgverzekering. 

Wil jij de beste versie van je huid? Mijn streven is om de huid weer gezond te maken, de celvernieuwing te stimuleren en weerstand van de huid te vergroten. Ik ben voorstander van zo natuurlijk mogelijk maar wel zo krachtig mogelijk werken. Ik streef ernaar om behandelingen aan te bieden die de huid verbeteren, en die zo min mogelijk hinderlijke bijwerkingen (zoals extreme vervelling) geven. Hierdoor kan het dagelijks leven zonder problemen worden voortgezet, en hoeft u er niet voor thuis te blijven.

Omdat iedere huid anders is, is geen behandeltraject hetzelfde. Ik beloof geen gouden bergen, omdat ieder huid weer anders kan reageren, en het resultaat van vele factoren afhankelijk is. Om tot een goed resultaat te komen gaan we een samenwerking aan, waarin ik mij in de behandelingen maximaal inzet en focus op het te behalen resultaat, en u door middel van de juiste thuisverzorging het resultaat van de behandelingen vergroot en verlengd, en nadelige effecten als roodheid en vervelling tot een minimum beperkt worden. Op deze wijze kunnen er zeer goede resultaten behaald worden.

 

Over Hester

Mijn naam is Hester van de Roer, ik heb Skinfactor opgericht. Toen mijn zoon in 2002 met 6 weken oud ernstig eczeem kreeg is mijn zoektocht naar de juiste verzorging van een kwetsbare huid begonnen. Ik heb zelf tot ver na mijn puberteit met acne geworsteld. Met het verdiepen in de werking van de huid, is ook mijn bewustzijn over wat smeer ik nu eigenlijk op mijn eigen huid begonnen. Ik ben dan ook inmiddels groot voorstander van natuurlijke huidverzorging.

In 2008 heb ik mijn baan in de ICT opgezegd en ben als ondernemer gestart. Ik ben lid van de Anbos, en geregistreerd bij zorgverzekeraars als Acne-specialist.

Omdat ik van afwisseling houd ben ik 3 dagen per week in mijn praktijk Skinfactor aan het werk, en heb ik daarnaast diverse andere werkzaamheden. Zoals o.a. de webshop Babadou. In deze webshop kun je een uitgebreid assortiment aan natuurlijke huidverzorging kopen.