Hydropeptide Facelift

Hydropeptide is een anti-aging merk dat epigenetica combineert met peptides en een luxe beleving. Wat is epigenetica eigenlijk? Dat is de wetenschap waarmee we onze genen kunnen beïnvloeden. We kunnen de wijze waarop we verouderen daarmee gunstig beïnvloeden. Onze genen bepalen hoe we eruit zien en hoe onze huid ouder wordt. Maar dat is niet het hele verhaal. Met epigenetische wetenschap kunnen we de manier beïnvloeden waarop genen zich uiten door in wezen genen in te schakelen die cellen signaleren om gezond te handelen en de genen uit te schakelen die dat niet doen.

Hydropeptide facelift
https://webshop.hydropeptide.nl/skinfactor/shop

Hydropeptide behandelingen zijn aangenaam om te ondergaan en hebben een direct resultaat. De thuisverzorgings producten bevatten een enorme hoeveelheid peptiden. Peptiden zijn de bouwstenen voor je huid. Naast peptiden als power-house ingredient bevatten de producten ook nog vele andere klinisch bewezen ingrediënten.

Hydropeptide onderzoekt en analyseert ieder ingredient dat ze gebruiken op de werkzaamheid. Zo hebben ze altijd de juiste dosering van ingrediënten om de beloofde resultaten te bereiken. Klinische resultaten is onderdeel van de filosofie van Hydropeptide.

Daarnaast vinden de makers van Hydropeptide dat het verzorgen van jouw huid een luxe ervaring moet zijn. De producten geven daarom ook qua geur en gevoel een beleving van wellness en luxe. Hydropeptide heeft producten voor ieder huidtype.

Boek je behandeling met Hydropeptide bij Skinfactor en geef je huid een face lift. De producten voor thuisverzorging schaf je in de salon aan of in de webshop: https://webshop.hydropeptide.nl/skinfactor/shop