IPL Ontharen

Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de IPL (Intense Pulsed Light) methode voor u kan betekenen. U bent verzekerd van hoogstaande kwaliteit en een optimale service.

De behandeling

IPL Ontharen

IPL ontharen is een ontharingsmethode die werkt door middel van een puls van licht. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietigt deze, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de MedCos IPL-methode. Het is bovendien snel. Zo is de gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn slechts vijf minuten.

In totaal heeft u zo’n 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Daarnaast adviseren wij 1 onderhoudsbehandeling per jaar, voor een optimaal en langdurig effect.

Voordelen IPL ontharen

✓Nooit meer scheren, harsen, epileren of waxen
✓Geen ingegroeide haartjes of stoppels
✓Vrijwel geheel pijnloos
✓Kwaliteit en optimale veiligheid
✓Haarreductie van 80-90% na gemiddeld 8 behandelingen
✓Sneller dan andere systemen (benen in 20 minuten in plaats van 1,5 uur)

Van deze investering krijg je geen spijt. Duizenden klanten zijn je al voorgegaan. Maak een afspraak voor een intake. Indien je huid en haren geschikt zijn dan volgt meestal direct de eerste behandeling.